Валентин Братоев скъса с националния

Валентин Братоев скъса с националния | StandartNews.com

Близнакът му влезе в състава за европейското

Официално мога да кажа, че с националния отбор по волейбол приключих, гръмна Валентин Братоев във Фейсбук. Това стана само няколко часа, след като Пламен Константинов обяви разширения състав на за европейското по волейбол, на което сме домакини с Италия през октомври. "Успех на всички момчета и на щаба. За мен от тук нататък лятото ще бъде почивка и време за семейство. Благодаря на всички фенове и хора които бяха позитивни през това време и ме подкрепяха", написа още посрещачът в официалния си профил.

Вальо Братоев бе част от отбора, който спечели сребърни медали на първите Европейски игри в Баку и заедно с брат си Георги бе недолюбван от Константинов.

Сега обаче Пламен извика Жоро в разширения състав на европейското. Там той ще се бори за титулярно място с Андрей Жеков и Любомир Агонцев.

Състав на България:

Разпределители: Андрей Жеков, Георги Братоев, Любомир Агонцев; Диагонали: Владимир Николов, Боян Йорданов, Николай Учиков; Посрещачи: Тодор Алексиев, Тодор Скримов, Николай Пенчев, Станислав Петков, Мирослав Градинаров; Центрове: Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Тодоров, Светослав Гоцев; Либеро: Теодор Салпаров, Владислав Иванов, Мартин Божилов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай