Сърбия ни би и на волейбол, и на хоро

Сърбия ни би и на волейбол, и на хоро | StandartNews.com

Обичам си момичетата, обяви нашият селекционер

Българките записаха втора загуба на световното първенство по волейбол след 2:3 (-19, 23, -19, -12) от Сърбия. Комшийките ни удариха по националната чест още преди мача, когато техен ансамбъл изтропа няколко хора в залата. Оказа се, че от организационния комитет са отправили покани към всички участници да пратят свои музикални групи като част от културния обмен покрай събитието, съобщава bgvolleyball.com. Наша трупа обаче няма. Бразилците също изкараха танцьори преди мача с българките. В последните два дни от нашата група идва ред на изпълнения от Канада, Камерун и Турция.

"Въпреки загубата не мога да кажа лошо за момичетата. Играха, опитваха се да направят каквото могат срещу Сърбия. Явно това са ни възможностите за момента. Можехме ли да победим? Можехме. За съжаление това е спортът, не успяхме. Обичам си отбора - и като бие, и като пада. Даже мога да им благодаря за това, че се бориха докрай. Аз съм реалист. Искам да побеждаваме, но невинаги се получава", коментира треньорът на нашите Валдимир Козюткин след загубата от Сърбия.

"И тази точка е ценна. Срещу Турция ще търсим задължителна победа, независимо с колко точки. Искаме да играем добре. Надявам се постепенно да навлизаме в ритъм", коментира Ели Василева, преди снощния мач с туркините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай