Казийски и Стойчев останаха без отбор

Казийски и Стойчев останаха без отбор | StandartNews.com

Българският тандем грабна титла номер четири в Италия

Матей Казийски и треньорът му Радостин Стойчев останаха без отбор, след като договорите им с волейболния "Тренто" изтекоха.

Тимът им грабна титлата на Италия след 3:0 като гост срещу "Модена" в четвъртия мач от финалния плейоф. Двубоят се игра пред над 5000 зрители в зала "Пала Панини". След този успех трентинци спечелиха плейофната серия с 3-1 победи, а с това и четвъртото Скудето за тандема Казийски-Стойчев за последните седем години.

След триумфа двамата българи потвърдиха, че най-вероятно ще напуснат сегашния си тим, но отказаха да коментират дали ще приемат предложението на "Лубе Банка Марке Трея". Наскоро се появи и информация за бомбастична оферта от "Фенербахче" към Матей.

"Имам предложения. Повечето от слуховете са верни. Договорът на Казийски също изтече. Отбори извън Италия имат доста изкусителни предложения. В близко бъдеще ще решим какво да правим. Трябва да минат няколко дни преди да говорим за бъдещето", заяви Стойчев пред bTV.

"Постигнахме истинска химия в нашия клуб. Президентът Диего Мосна от осем години е главен виновник за всички успехи. Рискува с мен и с много играчи в началото, имаше търпение след това, така че негов е основният принос", каза още специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай