Понеделник,

Гибона води само България поне до януари

От: Failed to load user -
2830
Гибона води само България поне до януари
A
A
A

Пламен Константинов ще води единствено националния отбор на България по волейбол поне до януари. Това разкри той в страницата си във Facebook.

Гибона признава категорично, че до края на изключително важната за "лъвовете" Олимпийска квалификация в началото на другата година в Берлин няма да поема клубен отбор.

Спецът публикува в социалната мрежа интервю, което дава пред sport-express.ru, а коментарът му над материала е: "... до януарския олимпийски турнир в Берлин съм ангажиран само с националния отбор..."

Така селекционерът сложи край на спекулациите относно бъдещето си поне до края на годината. След доброто представяне на "трикольорите" на Евроволей 2015, на което завършихме четвърти, са постъпили предложения към Константинов от отбори от Полша и Русия, информира още Спортал.

За да играе на Олимпиадата в Рио 2016 България трябва да спечели първото място на Олимпийската европейска квалификация в Берлин или поне да се класира на 2-ро или 3-то място, за да участва в последната световната олимпийска квалификация.


Всички новини от категория Коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com