Стартира тенис веригата "17+"

Стартира тенис веригата "17+" | StandartNews.com

Водещият спортен клуб „ДЕМА" бе домакин през уикенда на първия от серията тенис турнири „ 17+" с награден фонд от 850 лв. Веригата е създадена специално с цел да събере заедно бивши състезатели и амбициозни аматьори и да им даде възможност да покажат най-доброто.

В турнира взеха участие 16 мъже. Всички демонстрираха майсторство, психическа и физическа издръжливост. За равнището на турнира говори факта, че между участниците беше и Александър Лазаров, най-високо класираният български състезател в ранглистта на Международната федерация по тенис до 18г. – в момента 179-ти.

Лазаров стигна до финал, като с лекота победи всичките си съперници. Трябва да се отбележи и доброто представяне на състезателя от СК „ДЕМА" Никола Димитров, който се върна на корта след продължително лечение на травма. На финала Лазаров спечели срещу Димитров с резултат 4:0,4:1. Трети е Мартин Михайлов. При двойки мъже първото място заеха А.Лазаров и М. Атанасов, които наиграха П.Фотев и В.Василев с 4:0 и 4:2. Призьорите бяха наградени от Мариана Ненова и Катя Брезина от СК "ДЕМА".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай