Красен Кралев откри "ПИК мастърс"

Красен Кралев откри "ПИК мастърс" | StandartNews.com

Спортният министър Красен Кралев и собственика на агенция ПИК Недялко Недялков откриха тенис турнира "ПИК мастърс".

"Радвам се да открия такова страхотно събитие. Впечетален съм от организацията, публиката тук е достойна за голям тенис турнир. Предстои да разработим нов тенис център", заяви Кралев.

Главният редактор на Агенция ПИК Ивайло Крачунов разкри, че победителят в турнира ще има честта да се изправи срещу премиера Бойко Борисов и Любослав Пенев.

Външният министър Даниел Митов също се включи в откриването. Той ще се включи като участник в двойка с Георги Харизанов.

Сред останалите атракции в надпреварата са корифеят-хирург проф. Генчо Начев в двойка с Петър Михнев, бившият парламентарен шеф проф. Огнян Герджиков в тандем с друг професор - Борислав Великов, шефът на националното радио Радослав Янкулов заедно с естрадната звезда Михаил Йончев, босът на СИбанк Петър Андронов, който ще играе заедно със сина си, бившият военен министър и настоящ депутат от левицата Ангел Найденов с партньор ексдепутата и медиен шеф Мартин Захариев.

В листата са и други политици, бизнесмени, шоумени, спортисти. "ПИК мастърс" събира и международно участие - сред участници ще са дипломати от китайското посолство, както и неколцина англичани и канадци със сериозен бизнес в България.

Турнирът се счита като най-масовият от всички правени до сега аматьорски турнири.

Припомняме, че "ПИК мастърс" е надпревара за двойки мъже. Входната такса за участниците ще бъде дарена на детски тенис школи, а наградният фонд е 2000 лв.

Тази вечер от 18 часа насред кортовете елитният японски ресторант "Едо суши" ще даде демонстрационен коктейл за звездите на спортното шоу. Майстор-готвач от Индонезия ще готви вкусни източни специалитети на тепаняки маса.
"ПИК мастърс" има и благотворителна цел. Входната такса за участие на звездите ще отиде за нуждите на детския тенис в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай