Гришо в Ню Йорк: Чувствам се като рок звезда

Гришо в Ню Йорк: Чувствам се като рок звезда | StandartNews.com

"Енергията тук е невероятна, направо е лудост. Чувствам се като рок звезда, когато играя в Ню Йорк. Когато стъпих в "Медисън Скуеър Гардън" веднага разбрах, че никога досега не съм изпитвал подобна тръпка. Това е една от най-великите сцени, на които може да играеш тенис и аз нямам търпение да изляза на нея." Това каза първата ни ракета Григор Димитров преди срещата с Роджър Федерер на пресконференция преди тенис шоуто в „Медисън Скуеър Гардън".

От своя страна Федерер разказа: За първи път се срещнах с Григор Димитров, когато той беше на 16 години и просто не можех да повярвам, колко много си приличаме. Не можех да повярвам как играеше той, колко много неговия стил приличаше на моя

"Мисля, че е възможно да спечеля „Уимбълдън" още веднъж. Това ще е моят избор, ако трябва да посоча един турнир, от който да искам трофея най-силно. Относно броя титли от Големия шлем, Рафа е най-близо до мен и ако през този сезон отново спечели „Ролан Гарос", а аз не успея да взема титла от „Шлема" може и да ме изпревари, каза той.

По думите му за Новак пътят е дълъг, но никой не може да каже дали няма да доминира през следващите години. "Те наистина ще трябва да са изключително силни, ако Джокович иска да се доближи до 17-те трофея, защото аз и Рафа все още сме в тура и се борим, не сме се отказали. Но аз се опитвам да се концентрирам върху себе си. Надявам се да затрудня задачата на съперниците ми, но в крайна сметка рекордите са там, за да бъдат подобрявани." , заяви Федерер отностно бъдещите си планове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай