Гришо с лодка по Босфора

Гришо с лодка по Босфора | StandartNews.com

Димитров и Федерер блестят на парти в Истанбул

Роджър Федерер, Григор Димитров и компания взеха участие в традиционното парти на тенисистите преди турнира. Звездите на Istanbul Open се повозиха с лодка по Босфора, след което се установиха в хотел „4 сезона". Ракета на бившия №1 Федерер бе пусната на търг, средствата от който ще отидат за благотворителност. Специални отличия, в знак на благодарност за пристигането си в Истанбул, получиха Федерер и президентът на АТР Крис Кермод.

Освен Димитров и Федерер, участие в партито взеха също Пабло Куевас, Сантяго Хиралдо, Диего Шварцман, Андреас Хайдер-Маурер, Михаил Кукушкин, Даниел Химено-Травер и др. 23-годишният хасковлия и рекордьорът по титли от Големия шлем Федерер са големите звезди в надпреварата и очаквано привлякоха вниманието на гостите на стилното празненство. Докато швейцарецът беше заложил на класическо сако, риза и вратовръзка, съчетани с дънки, нашето момче предпочете спортно елегантния стил за вечерта. Двамата позираха прегърнати пред фотографите, въпреки че между тях започва задочна битка за титлата.

Мария Шарапова пък показа перфектно тяло от корицата на българското издание на списание „Ескуайър" (Esqure). Редакцията определя руската тенисистка като "наша Маша". Гаджето на Гришо блести в цял бански. „Григор Димитров искаше да доведе Мария в България и успя, макар и само на хартия", пишат почитатели на двойката в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай