Гришо: Романтичен съм

Гришо: Романтичен съм | StandartNews.com

"Бих предпочел романтична вечеря, защото съм романтична натура. Ако е вкъщи, бих се опитал да сготвя нещо, да взема цветя и да поднеса изненада". Така най-добрият български тенисист Григор Димитров отговори на въпрос на свои фенове какво би избирал –романтична вечеря или хубав филм.

Гришо бе определен от феновете за участник в ежемесечната рубрика на ATP "Insider". Хасковлията бе атакуван с множество различни въпроси. 

Той признава, че правил много щури неща заради жена. "Веднъж хванах самолет от Ню Йорк до Азия само с паспорт, зарядно и телефон в себе си. На всичко отгоре нямах пари и трябваше да чакам да стигна до другия край на света, за да се нахраня", спомня си Димитров.

Като свой любим супергерой, той определи Батман, защото много го е харесвал като дете.

На въпрос кое е забраненото му удоволствие, той с усмивка каза- сладоледът. "Мога да изям тонове сладолед. По принцип се съобразявам много с какво и колко се храня, но понякога му отпускам края и няма връщане назад", разказа той.

От професионална гледна точка кой мач би повторил той призна: Мисля, че бих повторил полуфинала на Уимбълдън от тази година година. Водех с 6:3 в тайбрека на четвъртия сет. Това е любимият ми турнир и искам да го спечеля. Бях много вдъхновен и нищо не се знаеше, ако се беше стигнало до пети сет. Надявам се, че следващата година ще се справя по-добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай