Понеделник,

Деца пътуват 5 часа за среща с Ализе Корне

От: Failed to load user -
1490
Деца пътуват 5 часа за среща с Ализе Корне
A
A
A

София. 25 деца от Тенис клуб "Русе" пропътуваха 5 часа с автобус, за да гледат днешните срещи от програмата на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките. Това със сигурност е достатъчно вълнуващо за тях, но организаторите на състезанието бяха подготвили и изненада за русенци. На влизане в "Арена Армеец София" тенис талантите бяха посрещнати от една от звездите на световния тенис - Ализе Корне.

Чаровната французойка посрещна децата с усмивка и след като размени по няколко удара с тях, не пропусна да се сложи подписа си върху много тениски, плакати, топки и програми от турнира. Корне не отказа и нито една молба за снимка с нея.

"За децата това беше невероятна възможност да се докоснат до една от най-добрите състезателки в света", каза председателят на ТК "Русе" Даниел Джумалийски. Надявам се срещата с Ализе Корне да вдъхнови младите тенисисти и сред тях да открием бъдещите шампиони". След срещата с Корне, децата останаха в залата, за да наблюдават отблизо тренировката на друга участничка в турнира - испанката Карла Суарес Наваро.


Всички новини от категория Интервюта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията