Депардийо взе автограф от Гришо

Жерар забърка екшън комедия с паспорта и багажа си

Депардийо взе автограф от Гришо | StandartNews.com

"Доведи Маша!", викаха след тенисиста феновете на летище София

София. Истинска жега стана вчера на летище София в хладния петъчен следобед. Едни звезди пристигаха, други отлитаха. Актьорът с гореща кръв Жерар Депардийо трябваше да се класира в 14,30 на VIP-а, за да започне снимките по филма "Пътуване" у нас. Да го посрещне дойде лично Деси Тенекеджиева, която ще играе негова снаха в лентата.

Преди да кацне французинът, "довиждане" на журналистите каза един от хористите на "Турецки", които направиха фурор в НДК в четвъртък вечер. Той премина с голяма кошница цветя и се усмихваше широко. Другите му колеги си отпътуваха от "Терминал 2".

Малко след 14 ч вратите са приплъзнаха и на "сцената" се показа мосю Депардийо. С лилави обувки, черен костюм от коприна и видимо доста разпален. Вълнуваше се от "паспорта" си и споменаваше думата "посолство". Той се върна вътре и след десетина минути отново се показа и тръгна към чакащия го мерцедес. Запитан как се чувства в Русия, отвърна: "Много добре!", и хлопна вратата, преди да отговори какво знае за България. Колата потегли и рязко спря след 3 секунди.

Руса дама, италианка, от екипа по посрещането, размени няколко думи с шофьора и той заведе Депардийо до паркинга. След това от антуража на голямата звезда се разтичаха напред-назад и стана ясно, че има проблем с документите му. Около половин час Жерар чака суетнята в автомобила и пушеше отривисто. В това време неговите хора помолиха бодигардовете, които чакаха някакъв друг човек, да го пазят до автомобила да не би репортерите да го притеснят. Те бяха помолени да не го притесняват с въпроси, защото е изнервен, а се налагаше да се върне обратно във VIP-а заради документите за самоличност. Но до втора близка среща с обемния веселяк не се стигна - в този момент един от асистентите му, италианец, излезе щастливо, развял паспортите в ръка и обясни, че е получен необходимия печат.

Дали е имало неуредици с визата, тъй като е и руски гражданин, не стана ясно. След него обаче хукна служителка, която викаше: "Върнете се, ето го багажа на г-н Депардийо". Мъжът понечи да вземе двата куфара, но се усети, че Жерар освен две чанти, с размери на пазарски, друго не носел.

Така за малко да си тръгне с такъмите на следващия пътник, за когото мълвяха, че е много по-важен човек, в "международен план", но името му е тайна. Въпросният господин се появи усмихнат и каза: "Не съм Жерар", след което посрещачите му го отведоха до джип волво.

За десерт обаче остана най-актуалната звезда в момента - Григор Димитров. Хасковлията приключи най-силния сезон в кариерата си, макар след загуба от Анди Мъри на осминафиналите на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Неговата любима Мария Шарапова беше заявила, че ще го прибере при себе си на екзотична почивка, но българинът явно е предпочел първо да види семейството си. Малко преди да се покаже от ВИП-а, хора от екипа му прибраха чантите му и раница Willson в миниван. Гришо слезе по стълбите весел и доволен и на въпрос къде ще прекара почивката, отвърна: "Малко тук и малко навън", но не издаде къде и с кого. Плътно до него беше баща му Димитър Господинов. Първата ни ракета се беше издокарал с тъмни очила, тип "Police", секси кожено яке тениска очертаваше приятния му релеф. Но погледа приковаваше мъжкото колие с черно перо, което е хит в световната мода. На врата му блестеше и сребърен ланец.

"Жерар седеше до мен в самолета", каза Гришо. На въпрос кой на кого е дал автограф, тенисистът отвърна: "Е, как?! Разбира се, че аз на него", и скочи в BMW-то. Негови фенове се провикнаха "Кога ще доведеш Маша?", на което той реагира с многозначителна усмивка зад стъклото на лимузината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай