Роклите на сезона

Дами от бизнеса, медиите и шоуто дефилираха със световни модели в София

Роклите на сезона | StandartNews.com

Дами от бизнеса, медиите и шоу индустрията дефилираха със световни модели в „Маринела“, разкривайки тенденциите за сезон 2022-2023: блясък, романтика, асиметрични рамене, дантели, каскади от коприна, декорирани кристали, дълбоки V-деколтета, шлейфове

Неслучайно двойният юбилей – на „Брайдъл фешън“ и президента на модната къща, представяща европейски и американски брандове у нас, Анелия Петкова, премина с логото „Холивуд“.

Тя беше изписала имената на гостенките в звезди – като в същинска алея на славата в Ел Ей. Специален гост на събитието беше Елена Левина, мениджър на „Проновиас“ за Източна Европа.

В тоалети на испанския лидер в официалния и булчинския стайлинг с 65-годишна история, блеснаха и две притежателки на титлата „Мисис България“ Елена Караколева и Йордана Димитрова.  Супер елегантни в „Шери Хил“ бяха актрисата писателка Жени Лечева,  бизнесдамите Гергана Tашкова, Галина Димитрова, Искра Орешарова, „Мисис Бургас“ Вержиния Иванова.  

Мирела Ненчова от SSG бе в „Marchesa“, Камелия Терзийска във  „Vera Wang“, Филипа Огнянова от „По света и у нас“ изгря в червено, Катрин – прясно произведената булка на Ненчо Балабанов, и Деси Тенекеджиева - в сексапилно екрю.

Владо Димов и „Обичайните заподозрени“ вдигнаха адреналина с култови хитове, като към тях с китара се присъедини и Леон Петков. Стефан Вълдобрев поднесе на рожденичката своята биографична "Книга на песните". Празничната торта „Неделя“ беше обсипана с миниатюрни цветни рокли. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай