Какво е модерно за булки 2023?

Дворцов разкош и романтичен сексапил са водещите тенденции

Какво е модерно за булки 2023? | StandartNews.com

Какво е модерно за булките на 2023-та? Дворцов разкош и романтичен сексапил – това са основните тенденции в тематичните творения на световноизвестните дизайнери. Неслучайно Алесандра Ринаудо, креативният директор на испанския гранд „Pronovias“, е вдъхновена от блясъка на двореца Версай при създаването на новата колекция.

„Олекотена пищност, създадена от най-фините естествени материи, безкрайни шлейфове, дълбоки деколтета, но и ефирни поло яки и буфан ръкави са характерни за тоалетите на  бъдещата булка. Ефектни лазерни прорези, покрити с аристократични френски и италиански дантели подчертават талията при някои от моделите“, коментира за „Стандарт“ Анелия Петкова от „Брайдъл фешън“.

Нежна еротика представя и Джорджина Чапмън за „Marchesa for Pronovias“ - „горска фея“ от изискани коприни с преобладаващи цепки, волан-ръкави на раменете и ефектни гърбове.

Топмоделите  - Естер Канядас, Неус Бермехо, Женя Катава, Софи Лонгфорд, Кеке Линдгард, Евелин Соуза дефилираха с прелестните произведения на „Atelier Pronovias“ пред 1800 официални представители от цял свят, сред които беше и Анелия Петкова. Динамичният бранд „Mila Nova“ лансира иновативни рокли с дълбоко отворени V-образни гърбове и спиращи дъха деколтета. Материите често са с ефектен блясък и дантели като паяжина.

Вера Уонг отново е екстравагантна в решенията си. В най-новия си проект за най-щастливия ден на дамите тя предлага изчистен силует с подвижен шлейф и цепка. В една рокля често има до четири визии, а аксесоарите са обемни тиари в опушено черно, черни или светло розови ръкавици над лактите от стреч естествена кожа, приказно големи панделки. Всичко е от шифон, естествена коприна с нашити кристали или перлено микадо.

„Modeca“ и Ранди Феноли виждат бъдещата булка като модерна градска принцеса – в рокля с олекотен обем, ефирно деколте и подчертана талия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай