БСП: Трябват години работа, за да се излезе от социалния срив

БСП: Трябват години работа, за да се излезе от социалния срив | StandartNews.com

Божурище. „Тези избори са изключително важни, защото имаме шанс да променим не само България, но и цяла Европа. Последните четири години десните политики в България ни донесоха такъв непоправим социален срив, че ще са необходими много години работа, за да излезем от това положение". Това заяви на среща с граждани в община Божурище кандидатът за евродепутат от левицата Александър Симов.

По думите му най-сигурният начин да се осъществи тази промяна е с глас за БСП, защото само левицата предлага социална алтернатива на всички останали популистки медийни балони.

"Случилото се в Одеса е едно от най-чудовищните престъпления от началото на века. Точно заради такива зверства ЕС трябва да промени своята политика спрямо Украйна", категоричен бе Симов.

От свя страна зам.-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Корнелия Нинова посочи, че победата е необходима, за да може БСП да продължи да провежда социална политика в България.

По думите и само тогава ще може с усилията на БСП и КБ да се въведат напълно условията на младежката гаранция, като по този начин ще се осигури работа на хората до двадесет и девет години, да се затвърди политиката към пенсионерите, чиито пенсии трябва да нарастват всяка година, на работещите и да се осигурят по-високи доходи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай