Бареков: Ние сме работлив народ, който иска да успява

Бареков: Ние сме работлив народ, който иска да успява | StandartNews.com

Враца. Ако сме решили да успеем, да възстановим държавата, няма кой да ни спре. Няма да ни спрат на 25 май. Това каза лидерът на ББЦ Николай Бареков в препълнения с хора театър във Враца. 

Ние сме работлив народ, който иска да успява, да учи. Ние сме хубав, трудолюбив народ, докаран до пропастта от развилнялата се политическа пасмина. Прокобата на Борисов, че сме лош материал, ще се окаже голяма лъжа, подчерта лидерът на ББЦ.

Искам българите да очертаят дневния ред на нацията. За мен е чест да виждам такова море от хора, които искат България да я бъде, допълни Бареков, въодушевен от многото желаещи да чуят посланията му.

"Обръщам се към всички български патриоти, които през последните години с право гласуваха за партия Атака. След последните изпълнения по барове, използването на забранени вещества, нека патриотите да не се притесняват – да са спокойни и да дадат своя патриотичен вот за новата патриотична формация – да гласуват за Росен Петров, Каракачанов, Джамбазки и нескромно ще кажа – да гласуват за Николай Бареков", призова той.

За мен е чест да бъда в града на Св. Софроний Врачански и на 35-ти врачански полк, обърна се зам.-председателят на ББЦ Росен Петров към врачани.

Проф. Мирослава Кортенска, която е 12-та в листата на коалицията за евроизборите, разказа, че преди повече от 70 години нейният баща проф. Кортенски е дошъл във Враца, за да основе театъра. „Искаме да създадем нов хоризонт за младите, за региона и за мен ще е чест да преподавам в университет тук. Ние сме тук не само за избори. Искаме да спечелим вашето доверие и знайте, че ще се върнем в този регион и на всяка цена ще го променим", подчерта тя.

Само като видите как плюят срещу Бареков и какъв огън и жупел сипят срещу нашата коалиция, това може да ви говори само - че сме на прав път, каза на свой ред лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той подчерта, че евродепутатите на коалицията ще се борят за всеки евроцент, който могат да вкарат в българската икономика, ще се борят да защитават икономическите интереси на страната. „Ние трябва да лобираме за България", отсече той.

По-рано лидерът на „България без цензура" Николай Бареков заедно с водача на воеводите Красимир Каракачанов, зам.-председателя на ЗНС Явор Хайтов и зам.-председателя на ББЦ Росен Петров поднесоха цветя пред паметника на Христо Ботев във Враца. "Нашата формация е тази, която иска да обедини българския народ. Българският патриотизъм и национализъм има нужда от една формация, която да го напълни със смисъл", обобщи Бареков.

Над 4000 човека се включиха по-рано в шествието на ББЦ. Предвождани от Бареков и коалиционните партньори, симпатизанти на коалицията развяваха партийните знамена. Шествието премина през централните улици на града до
паметника на Христо Ботев, откъдето се отправи към градския театър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай