Петък,

Над 3200 ученици в община Гоце Делчев

От: Failed to load user -
1681
Над 3200 ученици в община Гоце Делчев
A
A
A

Новата учебна година в община Гоце Делчев започна нормално във всички учебни заведения. Всички предвидени ремонтни дейности в сградите приключиха в срок и посрещнаха преподаватели и ученици. Над 3200 деца прекрачиха прага на общо 11 общински училища в града и селата. За първи път в класните стаи във вторник влязоха 341 деца.

Навсякъде са извършени освежителни ремонтни дейности. Напълно обновени по проекти на община Гоце Делчев са ОДЗ 2 „Джани Родари" и ЦДГ 1 „Снежанка". През следващата година такива ремонтни дейности, с които ще бъдат напълно обновени сградите и ще се повиши енергийната ефективност, ще бъдат извършени на Второ и Трето ОУ, ОДЗ 1 „Калинка", ЦДГ 4 „Радост" и Детска ясла „Пролет". След изпълнението на тези проекти, в на територията на общината няма да остане нито едно учебно заведение, което да не е напълно обновено, с добра и модерна база и висока енергийна ефективност.

По традиция ръководството на община Гоце Делчев присъства на откриване на новата учебна година в различни училища на територията на общината. Кметът Владимир Москов бе гост на тържеството в Трето ОУ „Братя Миладинови".


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията