Върна ли се Кобрата при Андреа

Пулев вероятно е зарязал Розали, с която изневери на певицата

Върна ли се Кобрата при Андреа | StandartNews.com

Кубрат Пулев се мъчи да възроди любовната връзка с дългогодишната си изгора Андреа, гласят последните клюки. Кобрата е показал вратата на доскорошната си тайна любовница Розали Петрова. Именно с нея Пулев бил хванат в изневяра от певицата, а аферата довела до разрива в отношенията им.  

Твърди се, че самият Пулев изобщо не гледал на раздялата като окончателен край на връзката с Андреа и бил убеден, че рано или късно отново ще бъдат заедно. Боксьорът разправял на свои близки, че просто дал време на русокоската да дойде на себе си покрай големите драми, които изживя.

Всичко започнало покрай шумния скандал с цицорестата репортерка Джени Суши. Тогава Андреа първа подкрепи обвинения в сексуален тормоз Пулев. Само че малко след това го хванала в афера с по-младата хубавица Розали Петрова. Андреа не могла да понесе това предателство и оттам започнал разривът във връзката им, пише  „Уикенд“.

За беда оттам тя отключила психичен проблем, а хормонални отклонения съвсем влошили здравето ѝ. Твърди се, че след раздялата с Кубрат се е тъпкала с успокоителни. Затова боксьорът просто решил да остави Андреа на мира, за да може с времето да се успокои и да премисли нещата.

Този ход на Кобрата се оказа верен. След месеци на раздяла двамата отново стоплиха отношенията си. За сближаването им се разбра от рекламата на водка, която заснеха заедно. След това пък с леки недомлъвки Андреа си призна в телевизионен ефир, че няма как ей така да зареже човек, с когото е преживяла една трета от живота си. И после  отлетя с него за Лондон. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай