Водка и жени свързват Родман и Ким Чен Ун

Едно от най-странните приятелства въобще

Водка и жени свързват Родман и Ким Чен Ун | StandartNews.com

Едно от най-странните приятелства в света - това между ексцентричната бивша звезда от Националната баскетболна асоциация (НБА) - Денис Родман и върховния лидер на КНДР - Ким Чен Ун, се гради върху два фактора - водка и жени.

Страстта на лидера на Северна Корея към баскетбола е всеизвестна, но кой би очаквал, че тя ще доведе до това Чен Ун да стане добър приятел със скандалния американец. Самият Родман обяснява връзката си с Ким и разказва във видео интервю с Майк Тайсън как е започнало всичко.

"Мислех си как отивам в Северна Корея да давам автографи или да играя баскетбол. Не знаех нищо за страната - глупак, а? Когато го срещнах за пръв път (Чен Ун), бях с Харлем Глоубтротърс (баскетболен отбор за демонстративни мачове), но не играех и някои от хората там ме помолиха да ги последвам.

Помислих си: "Отивам в затвора. Какво по дяволите съм направил в Америка?". Минах през стълбите и седнах пред бюро. Тези високи кралски столове, имаше поне 20 от тях" - започва Родман.

"Следващото нещо, което помня, е как 22 хиляди севернокорейци станаха и започнаха да ръкопляскат и подкрепят. Помислих, че е за мен, станах и помахах, но ми казаха: "Не, за него е" (за Ким Чен Ун).

Стояхме заедно и говорехме за баскетбол през цялото време. Мачът приключи и отидохме в една стая" - продължава с разказа си той.

"Бихме се радвали, ако ни посетиш отново. Компанията ти ни е приятна. Нека вечеряме заедно тази вечер - малко караоке, да пийнем водка, да сме със секси момичета и такива неща" - ми каза той.

Следващото нещо, което помня, е как вечеряме и сме много пияни. Той започна да пее на караоке, а аз нямах представа за какво по дяволите говори" - споделя Родман.

Родман допълва още, че е добър приятел с Чен Ун, но не се бърка в политиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай