Четвъртък,

Вълкът слезе от Бугатито и се качи в Ролс- Ройс

От: сс -
A
A
A

Румен Гайтански продаде Бугатито, с което се фукаше из София преди години, за да събере отново погледите с диамантения си чисто нов Ролс - Ройс. Бизнесменът, известен с прякора "Вълка", бил засечен преди дни да спира пред известен столичен ресторант, а докато обядвал куп младежи си правили селфи с лимузината. Оттогава колата пълзи навсякъде из социалните мрежи.

Тя е свръхлуксозният автомобил с повишена проходимост- Кулинан. Джипът е огромен, но това не е проблем за тесни рокли и високи токчета, защото автоматично се снижава с отваряне на вратата.    

За разлика от познатото минало на Вълка, историята на 3106-каратовия диамант е много впечатляваща. Той е кръстен на собственика на южноафриканския рудник, където съвсем случайно е открит в началото на 20-ти век. Английският крал Едуард го получава като подарък, но не го впечатлява, напротив, нарича го "невзрачно стъкълце". Нарежда да го разбият на части и така се появяват 105 брилянта, най-големият от които украсява короната на Британската империя.

В България ролс-ройсите са почти 300, но след арестите преди повече от година, собствениците им избягват често да ги карат. Цените им започват от половин милион, но най-скъпи са тези, с цвета на диаманта – сивобели. Вълкът обаче е заложил на черния свят и любимите си осмици.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички