Учителката на принц Джорж се омъжва за приятел на Уилям

Херцогът на Кеймбридж ще присъства на церемонията заедно с децата си

Учителката на принц Джорж се омъжва за приятел на Уилям | StandartNews.com

Двамата се срещнали чрез общ познат

Скоро принц Джордж и принцеса Шарлот ще станат шафери в още една сватба. Този път обаче не става въпрос точно за кралска брачна церемония, макар че ще присъстват много аристократи.

Учителката на принц Джорж ще се омъжи за един от най-близките приятели на принц Уилям. Според "The ​​Sunday Times", Томас ван Страубензи - кръстник на Шарлот, наскоро е предложил на помощник-директора Луси Ланиган-О'Кийфи.

Ясно е единствено, че двамата са се срещнали чрез общ познат, но британската репортерка Роя Ника е на мнение, че никой не би се изненадал, ако принц Уилям и съпругата му Кейт са тези, които са ги запознали.

Детайлите около сватбата все още са малко, но е потвърдено, че херцогът на Кеймбридж ще присъства на церемонията заедно с децата си, като се очаква дори да бъде шафер и да държи тържествена реч на събитието.

Луси О'Кийфи е на 31 г. и е родом от Килкени, Източна Ирландия. Тя е сестра на олимпийския спортист Артър Ланиган-О'Кийфи и работи като помощник-директор в "Thomas's Clapham school" - училището, където учи 5-годишният принц Джордж.

36-годишният Томас ван Страубензие притежава бизнес за недвижими имоти. В миналото е бил женен, но бракът му е продължил едва 3 години.

Томас и брат му Чарли отдавна са семейни приятели на двамата принцове, а техното познанство датира още от годините, които са прекарали в общежитието към основното им училище в Бъркшир.

Миналия август Хари и Меган присъстваха на сватбата на Чарли с Дейзи Дженкс. Тогава на Джордж и Шарлот им беше дадена почивка от всякакви задължения около церемонията, но по всичко личи, че сега няма да бъде така.

Предстои още един натоварен сватбен сезон за децата в Кеймбридж, които отново ще бъдат малки шафери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай