При равен резултат: Кой напусна "Фермата"

Хлебарят Чавдар Христанов е поредният участник, който си тръгна от стопанството

При равен резултат: Кой напусна "Фермата" | StandartNews.com

Хлебарят Чавдар Христанов е поредният участник, който се сбогува с "Фермата". До това се стигна, след като той загуби решаващия двубой между поколенията срещу Ивайло.

Плевенчанинът с изявени патриархални разбирания събра равен брой точки със своя опонент. Въпреки това, тъй като загуби повече на брой битки, включително и последната решаваща такава, той е участникът, изпуснал шанса си за голямата награда от 100 000 лв.

Битката между Чавдар и Ивайло продължи два дни, като в началото по всичко личеше, че младият барман е фаворит за спечелването на дуела. Въпреки това липсата на търпение и по-слаба психика му изиграха лоша шега и така Чочо не само изравни, но дори поведе в състезанието.

Двамата влязоха в последната игра с преднина за хлебаря. Той вече беше достигнал 14 точки, докато Иво имаше едва 9. В последния компонент - асоциации с църковната тема на настоящия сезон на "Фермата", барманът доказа по-бърза мисъл. Така, той се поздрави с песента "Оставаме" на края на двубоя.

"Трябва да обичате България. Да създавате много деца и да ги учите на това. Иначе България ще изчезне. Аз обичам България и искам да я обичате като мен. Да живее България", заяви Чавдар след загубата, предаде "Монитор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай