Плачков изумителен! Тежко признание за Мариана

Актьорът за пръв път говори за личен живот

Плачков изумителен! Тежко признание за Мариана | StandartNews.com

Наш известен актьор направи изненадващо признание, свързано с личния му живот.

Веселин Плачков няколко пъти е бягал от Мариана Попова, а причината за това е шокираща и със сигурност ще предизвика бурни реакции в социалните мрежи, пише show.blitz.bg

Актьорът, който по-рядко говори за личния си свят, този път направи голямо изключение и сподели неща, които не само ще шокират мнозина, но и неизбежно ще провокират вълна от коментари.

"Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана", признава актьорът, който за първи път вади на показ подробности за връзката си с поп звездата

Двамата вече отдавна са семейство, имат общи сценични изяви, две прекрасни деца, а също и няколко домашни любимци.

"Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка в началото", казва Плачков и добавя още: "Стоя един месец при нея и си тръгвам".

"Ставаш слаб, ставаш зависим от човека, в когото си влюбен, и в един момент какво става? Ами ако този човек си тръгне? Как ще стане?", връща лентата назад към някогашните си терзания актьорът в скорошно тв интервю.

"Аз съм й казвал: като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе", не крие опасенията си Плачков, който разкри и как спорят двамата с Мариана. "Спорим за различни неща. Най-вече за децата и животните. Мариана много ги обича, докато аз не искам толкова животни у дома", признава актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай