Наръчник за луксозни коледни подаръци

Козметика и beauty-tech продуктите едни от най-търсените

Наръчник за луксозни коледни подаръци | StandartNews.com

Според проучването на Deloitte разходите за празничен шопинг тази година ще надминат нивата отпреди пандемията за първи път. Потребителите се очаква да похарчат средно малко повече от 2860 лева ($1600). И ако през 2019 г., сумата стигаше средно за 15 подаръка, тази година купувачите очакват да получат наполовина по-малко за приблизително същите пари. Затова сега всички ние сме много по-внимателни в инвестициите и избора си, и само най-добрите идеи за подаръци наистина успяват да ни изкушат.

 

  • Козметика и beauty-tech продуктите едни от най-търсените

 

Традиционно козметиката и beauty-tech продуктите са едни от най-търсените за коледен подарък. И когато става дума за изкусителни идеи за коледни изненади, шведският skin-tech бранд FOREO е ненадминат в това отношение и вече е подготвил своя коледен гид за перфектните подаръци. Той включва най-добрите козметични съкровища на бранда за зима, изпълнена с блясък, лукс и наслада. Разкриваме списъка сега!

  • FOREO BEAR 2

BEAR 2 е най-новата иновация от шведския лидер за грижа за кожата FOREO и топ идея за подарък за любим човек с афинитет към подмладяващите процедури. Това е устройство с микроток и T-Sonic пулсации, предназначено за неинвазивен лифтинг на лицето, осигурявайки ви изваяно и тонизирано лице, както никога досега.

Подгответе се за празничния сезон и гала вечери на свещи с FOREO BEAR 2. От T-Sonic масажите “Шиацу” и “Рефлексология”, до микротоковите процедури като нежната “V-образна йога” и “Кардио за лице”, този уред ще сбъдне всяка ваша мечта за подмладена кожа! Използвайте го в комбинация с новия серум FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 за истинско луксозното изживяване.

  • FOREO PEACH 2 

Какво ще кажете, ако подаръкът ви под елхата е най-доброто решение за гладка и обезкосмена кожа? FOREO идва на помощ с новия FOREO PEACH 2 - революционно IPL (интензивна пулсираща светлина) устройство за трайно обезкосмяване у дома. Преоткрийте безупречната и безболезнена епилация с FOREO PEACH 2! Изработен от ултрахигиеничен, супергъвкав силикон, този променящ правилата на играта уред разполага с иновативна интегрирана система за охлаждане, която осигурява безболезнено и комфортно обезкосмяване. Използвайте заедно с FOREO PEACH Cooling Prep Gel за копринено гладка кожа!

  • FOREO UFO 3

За онези моменти, в които релаксирате с ягоди и шампанско преди празничната суматоха, защо да не се поглезите и с изключително разкрасяващо домашно СПА преживяване в стил Барби? FOREO UFO 3 е новото козметично технологично устройство, обичано от знаменитости по целия свят, което революцинно подобрява ефекта от маските за лице и увеличава ползите им. Пригответе се за суперхидратирана и сияйна кожа, готова да се справи със зимния студ и натоварения график с празнични събирания! 

Със своята нежна термотерапия, ободряваща криотерапия, релаксиращи T-Sonic пулсации и пълноспектърни LED светлини, отговарящи на всички нужди на кожата ви, UFO 3 гарантира уникални резултати с антиейджинг ефект. Тази Коледа си подарете суперпакета с FOREO UFO 3, който включва новата маска за лице FOREO Glow Addict от колекцията Advanced Collection 2.0 за допълнителен блясък. 

  • FOREO LUNA 4 и LUNA 4 MEN  

Търсите емблематичен подарък на FOREO за цялостна шведска грижа? Не търсете повече и се насладете на най-новото поколение и най-продаваната звезда на марката: FOREO LUNA 4! В края на деня се оставете да бъдете обгрижени от този уникален уред за почистване на лицето, изработен от изключително мек и хигиеничен силикон, с ефективни T-Sonic пулсации за цялостно почистване и ревитализиращ масаж. Това първокласно устройство несъмнено ще бъде перфектният подарък. Предлага се и в мъжки вариант, пригоден специално за грижа за мъжкото лице и брада: FOREO LUNA 4 MEN. 

  • FAQ Swiss - FAQ 201 & FAQ 202

Ако тази Коледа копнеете за наистина уникален подарък или търсите подарък за някой наистина специален човек, не търсете повече, FAQ 201 и FAQ 202 са тук! Това е ултралуксозната и футуристична LED маска за лице. Ефектите и ползите, които предлага тази иновативна маска са несравними, благодарение на LED светлината с близко инфрачервено излъчване (NIR). Създадена от невероятно мек силикон с 600 светлинни репликатора, FAQ 202 ревитализира, стяга и подмладява лицето, като ще ви накара да блестите като звезда.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай