Любовни неволи за Жени Марчева

Водещата се е развела официално с дългогодишния си съпруг Мартин

Любовни неволи за Жени Марчева | StandartNews.com

Водещата на неделния сутрешен блок на bTV Жени Марчева е предприела крачка в личния си живот, която предизвика шок в тв средите. Брюнетката се е развела официално с дългогодишния си съпруг Мартин, сподели самата тя, наричайки го в интервю „бившия ми мъж“. Раздялaтa се е случила преди броени месеци, а подозренията, че двамата вече не делят един покрив, тръгнаха още в разгара на лятото, когато Марчева пътуваше по почивки в страната и чужбина или ама, или само с децата си.

След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, но Марчева и бившият й се разбрали да си поделят грижите за тях и всеки от двамата родители да има възможност да прекарва достатъчно време с момичетата. Телевизионерката останала да обитава семейното им жилище, от което бизнесменът се изнесъл. Едва сега Жени признава, че осъзнала в колко много домакински задължения всъщност Мартин я е отменял.

На 47-годишна възраст й се наложило тепърва да се учи да готви елементарни ястия като спагети и палачинки, защото дoсега не припарвала до черпаците, а с приготвянето на храната в дома им се занимавал само бившият й мъж, който е известен с кулинарните си умения.

За пропукванията в отношенията им с Мартин в тв средите се говори отдавна, като неведнъж името на журналистката е било спрягано в извънбрачни любовни афери. Въпреки слуховете те успяваха да закрепят семейната идилия до това лято, когато Жени взела категоричното решение, че иска развод. Тя обаче не уточнява каква е причината за крайното действие и дали става дума за любовен триъгълник, намесата на трети лица и изневяра, пише „Ретро“.

Тази година на Жени и Мартин им предстоеше да празнуват 20-годишнина от брака им, който бе съпътстван от доста трудности, пpoвокирани от кариеризма на журналистката. Особено а последните години тя почти не се прибирала вкъщи, защото през уикенда води предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“, а в останалото време е ангажирана с радиото на Би Ти Ви, където е шефка и взема още една тлъста заплата.

Въпреки че двамата с Мартин се събират като младежи, решават да имат наследници доста след запознанството и сватбата си заради работохолизма на Жени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай