Хари и Меган учат американци да свалят данъци

Херцозите са получили предложение за работа от US компания, Маркъл очаквала оферта и от Дженифър Анистън

Хари и Меган учат американци да свалят данъци | StandartNews.com

Хари и Меган разпускат във Ванкувър, но паралелно с разходките сред природата на острова и практикуването на йога, работят по бизнес проекти. Първият от тях е посветен на  благотворителна фондация – поне така твърдят медии в Канада. Съпрузите се канели да привлекат в своето обкръжение Анджелина Джоли, която има огромен опит с неправителствени организации и се ползва с безспорно влияние в ООН.

Според сайта radaronline.com пък принцът и жена му са получили интересна оферта от компания, която съветва американците как да намалят огромните данъци върху недвижимото си имущество. Дали това е предложение, което Хари и Мегън няма да могат да откажат, вероятно ще стане ясно след време. Факт е обаче, че съпрузите не могат да се отърват от вниманието на медиите. /Междувременно самите те постоянно споделят истории в сайта си./ А след като се „омешат“ с редовите граждани – за което уж мечтаят -  хич няма да бъдат пощадени от папараци и репортери, които денонощно бдят за гафовете им. Според наблюдатели на кралския протокол принцът скоро може и да съжалява за прибързаното решение да следва капризите на жена си.

Светски хроникьори в Канада твърдят още, че Меган може да се сдобие и със значително по-вълнуваща опция от това да дава акъл за неща, които не разбира. Към бившата актриса интерес проявявала и другата екссъпруга на Брад Пит – Дженифър Анистън. Тя и Адам Сандлър се канели през лятото да снимат в Канада продължението на своя съвместен хит „Загадъчно убийство“ и със сигурност щели да общуват с Хари и музата му. Анистън много харесвала изявята на Меган в „Костюмари“ и й съчувствала за терзанията в кралския двор и извън него. Но дали женската и плебейска солидарност ще осигури роля на Маркъл в следващия блокбастър с Анистън и Сандлър, засега може само да се гадае.               

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай