Как се поддържа във форма Скарлет Йохансон

Усилено спортува и има правилен режим на хранене

Как се поддържа във форма Скарлет Йохансон | StandartNews.com

По-силна съм и се чувствам по-добре, отколкото преди 10 години

Скарлет Йохансон винаги е била в отлична форма и неведнъж сме завиждали за перфектната й фигура. В ролята на Черната вдовица в сагата за "Отмъстителите" обаче Скарлет дори успя да "надмине" себе си по сексапил.

И ако до момента сме се чудили какво точно спортува и яде, за да изглежда по този ослепителен начин, сега е точното време е да научим тайната й, защото Скарлет Йохансон разкрива своя режим пред Hollywood Reporter.

"По-силна съм и в по-добра форма, отколкото преди 10 години, което е невероятно", споделя Йохансон и допълва, че дължи всичко това на усиленото спортуване и правилния режим на хранене.

Тренировките й включват не само много кардио упражнения - спринт, скачане на въже и т.н., но и различни серии с фитнес уреди и тежести. В допълнение към по-традиционното натоварване, в тренировката на Скарлет остава време и за серия от упражнения с преодоляване на препятствия и скокове.

"Ако правите екшън сцена, искате да сте във форма не само в първата, но и в двадесетата сцена, затова трябва да тренирам за издръжливост", допълва актрисата.

Що се отнася до диетата, Скарлет яде всичко - зеленчуци, протеини, въглехидрати, мазнини, но има режим с определени часове без прием на храна. Актрисата се доверява на т.нар. фастинг, който е новата мода сред диетите.

В случая говорим не за ограничаване на количеството храна, а на времето за нейния прием. Най-разпространеното правило е да се храним в рамките на осем часа на денонощие, а останалите 16 да дадем почивка на организма си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай