Дженифър Анистън vs. Брад Пит

Било му удобно да се преструва на нещастен съпруг, чиято жена не иска да ражда

Дженифър Анистън vs. Брад Пит | StandartNews.com

Актрисата обвини бившия си съпруг в чудовищна лъжа

Любовната история на Дженифър Анистън и Брад Пит започва през 1998 година. В продължение на няколко години двамата бяха смятани за една от най-ярките двойки в Холивуд. Перфектният им брак обаче се срина през 2005 година. Пит заряза Анистън заради Анджелина Джоли след аферата, която завъртя с нея покрай снимките на "Мистър и мисис Смит". А в началото на 2006 г. стана известно, че Джоли очаква дете от Пит. Това беше истински удар за изоставената Анистън. В продължение на много години всички обвиняваха актрисата от хитовия сериал "Приятели", че е изгубила съпруга си, защото е поставила кариерата на първо място и не е искала да го дари с дете.

По всичко изглежда, че на Джен тези обвинения са й дошли до гуша, защото наскоро шокира всички с признанието си.

Нейни приятели застават зад думите й, а един дори потвърждава факта, че Брад е бил погълнат от работата си, а Анистън много е искала да му роди наследник. "По онова време Пит говореше много за деца, но за него това бяха просто думи. Докато Анистън наистина го искаше. Но Брад така и не се реши да я направи щастлива! Изглежда му беше много удобно да се преструва на нещастен съпруг, чиято жена не иска да ражда и който има пълното право да я остави и да отиде при друга, т.е. при Джоли!", твърди един от общите приятели на бившата звездна двойка. 

Анистън развенча и още една лъжа: че отношенията й с Брад Пит са завършили "толкова красиво, колкото и са започнали" и двамата са се разделили без драми, изневери и скандали. 

Актьорът винаги е казвал, че преди да се раздели с Анистън, не й е изневерявал и решението да сложи край на брака си не се дължи на друга жена. В свое интервю за Vanity Fair обаче Дженифър признава, че много се съмнява това да е истина. 

Само няколко дни, след като двамата обявиха за "приятелската" си раздяла, актрисата вижда снимки, направени от папараци на плаж в Кения. Кадрите шокираха целия свят, както и самата Анистън, а след тях тя спряла да вярва на думите на бившия си, че не е спал с Джоли преди развода им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай