Драма в "Денсинг старс". Леят се сълзи, участник пострада

Напрегната вечер в танцувалното шоу

Драма в "Денсинг старс". Леят се сълзи, участник пострада | StandartNews.com

Зрителите станаха свидетели на големи драми в днешния епизод на "Денсинг старс".

След като едни от фаворитите Дара и Джими малко не се справиха по най-добрия начин с ча-ча-ча, певицата призна за труден момент през седмицата.

Много плаках през тези четири дни, и затова благодаря на партньора ми, че ме подкрепяше, защото това е много сложно, разкри Дара в танцувалното шоу по Би Ти Ви.

Всички от журито се съгласиха с нея, че това е сложен и труден танц, но все пак бяха честни, че за разлика от предните им изяви, сега двойката е била под нивото си и нещата им не са се получили.

Имах чувство, че гледам ваше изпълнение в първата седмица, обобщи Галена Великова.

Което даде повод на Дара да уточни: По-добре да е първата, а не последната.

На коренно различно мнение обаче беше Краси Радков. Водещият показа симпатии към Дара и я определи като феноменална, като призова зрителите да гласуват за нея, тъй като в противен случай не знаел какво ще правят всички без варненката на сцената.

След следващия танц на Виктор и Михаела пък Илиана Раева би видимо загрижена за състоянието на героя от първото издание на романтичното риалити "Ергенът".

Тя попита в прав текст Виктор дали има някакъв проблем, тъй като треньор вижда нещо във финзиономията му и вътрешното усещане.

Решил, че повече няма защо да крие, Виктор каза, че е имал болки в стъпалото, което е възпалено, и бил затруднен неимоверно много при изпълнението.

Това впечатли Раева и тя му каза, че само заради проявения характер и упоритост, и че е излязъл да изиграе докрай танца с травма, ще му даде една точка повече.

Впоследствие звездната ни грация удържа на думата си и единствена му вдигна осмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи