Бижутата на Меган

Четирилистна детелина и любовен надпис красят колиетата на Маркъл

Бижутата на Меган | StandartNews.com

Меган Маркъл блесна в прелестни тоалети и зашеметяващи бижута по време на последния си тур като старши член на кралското семейство. Херцогинята на Съсекс наблегна на аксесоари, които да олицетворяват интересите й и показват подкрепата й към различни каузи.

По време на обяда си с кралица Елизабет II Меган показа „екологичната“ си страна със сребристи обеци за 140 паунда от рециклирани материали на независимата британската марка „V by Laura Vann“.

За тайната си визита до училище в източен Лондон Маркъл сложи огърлицата за 125 паунда „Kismet Charm“ на „Edge of Ember“. Твърди се, че тя трябва да носи късмет и върху колието са гравирани четирилистна детелина и числото 7.

За наградите „Endeavour“ Меган се наконти с обеци за 95 паунда на самостоятелния английски бранд „Roxanne First“, чийто автори се хвалят, че използват „етични“ диаманти, а творенията им са насочени към „независимите жени, които смело определят пътя си в живота“.

В продължение на два дни Маркъл не свали ръчноизработената златна гривна с диаманти за 9500 паунда „Chi Chi“ на „Jessica McCormack“. Бижуто е сътворено така, че да доказва своето екопослание – неговото разграждане няма да замърси природата. Това го превръща в реликва за бъдещите поколения – поредният знак, че херцогинята е отдадена на „зеления“ шопинг.

За посещението си в Кралския национален театър Меган сложи „Любовна огърлица“ на „Sophie Lis“ за 280 паунда. Върху колието е написано: „Всеки ден те обичам все повече – повече от вчера, но по-млко от утре“. Стихът е взет от френската поема „The Eternal Song“. 10% от приходите от всяка продадена огърлица са дарени на организацията в защита на животните „Wild at Heart Foundation“. Маркъл сложи и втори аксесоар на „Edge of Ember“ – вълнообразни обеци за 65 паунда. През март брандът оказа своята подкрепа за благотворителната кампания „Women for Women International“, която помага на жени, оцелели във война.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай