Бен Афлек: Съжалявам за развода с Гарнър

Актьорът се разкая в ново интервю

Бен Афлек: Съжалявам за развода с Гарнър | StandartNews.com

Бен Афлек призна в ново интервю, че разводът му с Дженифър Гарнър е нещото, за което съжалява най-много в живота си. Актьорът обсъди пред „New York Times“ борбата си с алкохола и последствията от пристрастяването в личен и професионален план.

„Започнах да пия все повече и повече, когато бракът ни започна да се разпада. Това беше през 2015-2016 година. Алкохолът, разбира се, влоши положението. Иска ми се децата ни да не ме бяха виждали в тази светлина. Срамът е много токсично чувство, което не води до позитивни последици. Но не е здравословно да се тормозя за предишните ми грешки, затова се опитвам да се поуча от тях и да продължа смело напред“, коментира Афелк.

Бен разкри и защо се е отказал от ролята на Батман. Той трябваше да режисира и участва в новия филм за героя, който в момента се снима с Робърт Патинсън. Афлек не изглеждаше особено щастлив по време на снимките на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ през 2016-а и сега призна, че е надигал чашката дори и по време на работа.

„Показах на някого сценария за „Батман“ и той го хареса. Но ме предупреди, че ще се самоубия, ако продължа да пия в същия дух“, допълни актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай