Андреа била вярна на Кубрат 13 години

Двамата се залюбиха, когато тя беше едва 20-годишна

Андреа била вярна на Кубрат 13 години | StandartNews.com

Бившата на Кубрат Пулев Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолкпевица. Блондинката, която е бивша моделка, е имала интимни отношения само с трима мъже, издадоха близки до блондинката пред „Уикенд”.

Учудващо за разкрепостеното й поведение на сцената, както и за разголените й снимки, но източникът издава, че блондинката не е поглеждала друг мъж по време на 13-годишната си връзка с Пулев.

„Тя наистина му беше вярна. Именно заради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери”, разказват нейни приятели.

Двамата се залюбиха, когато Андреа беше едва 20-годишна, а малко след това боксьорът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел специално заради певицата.

Двамата така и не стигнаха до гражданското.

„Докато Кобрата й беше годеник, не се осмеляваше да гледа навън, а и никой от противоположния пол не смееше да я сваля, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше потребност да бъде с друг”, разкриват запознати.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай