Теодора Духовникова: Красивите жени са и по-мили

Теодора Духовникова: Красивите жени са и по-мили | StandartNews.com

"Забелязала съм - красивите жени често са и по-мили, по-благи и толерантни. Аз си знам, че съм хубава, съжалявам, това е положението. В същото време е ясно: да си красива невинаги гарантира щастие", заяви Теодора Духовникова пред бТВ.

Актрисата сподели, че е възпитала децата си в патриотизъм, но вече съжалява за това.

"Като виждам какво става наоколо, мисля, че ще е по-добре за тях да учат и да живеят в чужбина. Няма да имам нищо против. Неприятно е да го казвам, но е така", каза още Теодора. Тя добави, че много й се иска хората в България да бъдат аполитични, както в развития Запад, тъй като там не е необходимо да се интересуваш от политика. "Хванах се, че ставам все повече социално тревожен човек. Влизам в сайтове, чета, знам имена на политици. Неизбежно е, ако живееш тук", добави Духовникова. Тя каза още, че има малко приятелки, понеже се разбира по-добре с мъжете. "Луиза Григорова е една от тях. Много сме близки", каза тя.

В момента Теодора репетира "Солунските съзаклятници" - пиесата, с която Народният театър ще почете 110-те години от създаването си. "Много мъжка и тежка пиеса, с няколко хубави женски роли. Ще се хареса, сигурна съм", заяви още Теодора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай