Теди съжалява за Гърдев

Ако бях срещнала Явор по-рано, щях да съм по-смела, признава Духовникова

Теди съжалява за Гърдев | StandartNews.com

"Театърът за мен е единствената възможна радост, моята голяма любов. Ние сме за малко на този свят. И не бива да се превръщаме в една самодоволна свиня. Не трябва да се гледа прекалено сериозно на живота, но и не така - като в лошите песни, като в чалгата - да се живее заради ниски страсти и манджа." Това сподели във "Всяка неделя" актрисата Теодора Духовникова.

Тя призна, че за да получи дадена роля, има нужда да обича режисьорите си и да им се довери. "Мечтая не за роли, а за режисьори. Ако по-рано бях срещнала Явор Гърдев, много от образите, които пресъздавам, бих изиграла по-различно. Или по-смело", допълни Теодора, която доскоро гледахме в сериала "Дървото на живота" по ТВ7.

Българската Мишел Пфайпфър, която в края на миналата година бе провъзгласена за една от родните модни икони, е щастлива с работата си, защото в момента играе много различни неща.

За нея режисьорката Бина Харалампиева каза, че тя е "хубав човек и отвътре и отвън". "Тя е като скъп парфюм - дискретен и упойващ. Тя е от онези актьори, чийто талант ме привлича, покорява", сподели култовата театрална режисьорка.

Звездата от Народния допълни, че не страда от звездомания и, че иска да запази личния си живот възможно най-далече от любопитството на хората и досега с недоброжелатели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай