Стефан Вълдобрев на турне с нов албум през 2021

В новата тава ще се включат Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов

Стефан Вълдобрев на турне с нов албум през 2021 | StandartNews.com

В празничните дни Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" зарадваха феновете с новината за Национално лятно турне с нови песни и нов албум догодина: "Обявяваме го точно сега, за да имаме нещо хубаво на хоризонта, за което да мечтаем и да очакваме заедно с публиката".

От края на октомври групата прекрати всички концерти и участия, а Стефан - театралните спектакли и представянията на книгата си. Но надеждите на петимата са до лятото ситуацията вече да е различна и отново да имат възможност за срещи с многобройните си почитатели. Затова следващите месеци "Обичайните заподозрени" ще посветят на репетиции и записи на новите си песни, като за първи път всеки един от членовете ще се включи със свои композиции. Поезията отново ще е дело на Вълдобрев, но в този проект освен него, със собствени тракове ще учстват Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов.

Турнето ще е основно през юли и август и ще обиколи осем града в България - Пловдив, Варна, София, Стара Загора, Бургас, Ямбол, Благоевград и Велико Търново. Билетите вече са в продажба и в празничния период от 21 декември до 15 януари са на промоционална цена с мотото: "Направи си летен подарък за Коледа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай