Слави прави телевизията си платена

Трифонов отбелязва, че му се налага да пробива в иначе "непазарна ситуация"

Слави прави телевизията си платена | StandartNews.com

Партийният водач и ТВ шоумен Слави Трифонов възнамерява да направи телевизията си "7/8 ТВ" платена. Причината е, че рекламите са твърде малко. За да продължи въпреки това екипът да разкрива "силата на истината", всеки който иска да гледа "7/8 ТВ" ще трябва да заяви това пред кабелния оператор и да заплати символичната сума от 78 стотинки. Това стана ясно от пост на Трифонов във фейсбук.

Той се оплаква от картел при частните телевизии и говори за необходимостта от промяна на законодателството. Трифонов отбелязва, че му се налага да пробива в иначе "непазарна ситуация".

"За да съществуваме в тази “непазарна ситуация”, можем да разчитаме само на вас, уважаеми зрители. Затова, от първи септември, всеки, който иска да гледа “7/8 Ти Ви”, всеки, който споделя нашата кауза за свобода на словото и информацията, ще трябва да каже на своя кабелен оператор, че желае “7/8 Ти Ви” да бъде добавена към пакета за цената от 78 стотинки с ДДС. Тоест, всеки, който споделя нашата кауза и желае да ни гледа и да подкрепи телевизията да съществува, от месец септември 2020 година ще може да го направи срещу символичната цена от 78 стотинки със ДДС на месец", разкри Трифонов.

За нашите сънародници в чужбина се предвижда и месечен абонамент.

"Докато заедно не оправим собствената си държава, това ще е единственият начин да ни има", завършва шоуменът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай