Рокери от Балканите с каскади и рок в Благоевград

Рокери от Балканите с каскади и рок в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Хиляди рокери за втора поредна година ще проведат мотосъбор край благоевградското село Делвино. Мощен рев на мотори и здрав рок ще разтърсят не само района, но и областния център. Организаторите от мотоклуб „Кралете на пътя" очакват гости от цялата страна, Македония, Сърбия и Гърция. Много забавни игри, стънт шоу с каране на една гума и други атрактивни изпълнения, както и куп награди ще има на събитието, което се провежда в петък и събота.

Край Делвино ще се изгради палатков лагер, след което ще стартира купонът. С водосвет ще започне официалното откриване на 30 август в 18,00 часа. След церемонията започват състезания за малки и големи. Ще се лапа наденица от движещ се мотор, ще се надпиват с мътеница и бира, ще хвърлят бирени кегове. И в двете вечери веселбата ще продължи до ранните часове със скара и бира.

На сцената ще забиват як рок бандите „Аналгин", „Изумруд", "Севи", "Перун", както и големият рокаджия Звезди.

В събота жители и гости на Благоевград ще станат свидетели на превърналата се в традиция в България почетна обиколка на града – домакин. След нея по-смелите и изявени "ездачи" ще се надпреварват в стартови отсечки. Специални гости ще бъдат най-добрите майстори на стънта от цялата страна. Те ще направят неповторимо шоу за всички присъстващи. Ще се борят и за специален награден фонд. Между "Шатрата" и пътя за село Еленово ще бъде обособена отсечка, на която мотористите ще покажат своите умения на предна и задна гума. Първенците в надпреварите ще участват в грандиозно награждаване в края на съботния ден.

Под открито небе ще бъде изтеглена и голямата награда – скутер, която е осигурена от „Кралете на пътя". След полунощ, когато най-малките рокери заспят, няма да мине и без стриптийз от най-смелите, разкрепостени и красиви „дъщери на вятъра".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай