Убийците на Петя скачали по корема й

Убийците на Петя  скачали по корема й    | StandartNews.com

София. Убийците на бременната Петя са я удряли по цялото тяло с пръчки и летва, скачали са по корема й. След това са я съблекли, хвърлили са я в бетонната шахта, където е намерена. Това стана ясно в съда по време на гледане на мярката за неотклонение на 19-годишния Емил Азов и 24-годишния Михаил Миков, обвинени в бруталното убийство на Петя Тодорова. Тя бе убита на 4 март около 18 часа в местността Смърдана в столичния квартал "Западен парк" по особено жесток начин. 20-годишното момиче било в начална бременност, което станало и повод за кървавото престъпление. Магистратите постановиха най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за  Емил и Михаил. Двамата казаха пред съда, че съжаляват за стореното. Адвокатът на Емил обясни, че младежът е действал от ревност.

Съдът използва показанията на свидетелката Даниела Георгиева, която също имала връзка с Азов. Тя е разказала, че е водена в същия парк от него. Преди време той излял върху якето й запалителна течност и я заплашил, че ще я изгори жива, ако реши да прекрати връзката си с него. 

"Това е планирано убийство", категоричен бе съдията. По закон за това престъпление се предвижда от 15 години решетки до доживотен затвор без право на замяна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай