Радостин Василев скача на Дончев. Отцепниците от ИТН в листите на ПП

Гражданското движение на бившия спортен министър почти регистрирано

Радостин Василев скача на Дончев. Отцепниците от ИТН в листите на ПП | StandartNews.com

Отцепниците от ИТН влизат в листите на „Продължаваме промяната”. В момента се водят разговорите за точните места в списъците. Това потвърди бившият спортен министър Радостин Василев. Той ще бъде водач на ПП в Габрово, където ще влезе в челен сблъсък с острието на ГЕРБ Томислав Дончев, научи „Стандарт”.

“В момента водим разговори с ръководството на “Продължаваме промяната”. Аз и колегите, които са част от Гражданското движение, което е в процес на регистрация и съвсем скоро ще бъде факт, евентуално ще участваме заедно на изборите. Водят се разговори и с ПП, все пак те имат колективни органи на управление и там решенията не се вземат еднолично. В следващите дни, когато има нещо окончателно, ние ще го обявим заедно с „Промяната”. Възможно е други колеги, които са в Гражданското движение да се появят в листите на ПП”, каза Василев в интервю за бТВ.

Смятам, че ПП ще спечелят изборите, въпреки социологическите изследвания. Те направиха за първи път от 30-години промяната, каза още Василев. И напълно зачеркна старата си партия. ИТН е част от политическата история, след множеството предателства те няма да е появят повече. Доверието вече е загубено. Надявам се да не се появят повече, добави Василев.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай