Каракачанов: Да спрем кампанията, във война сме с К-19

Това призова всичките си опоненти

Каракачанов: Да спрем кампанията, във война сме с К-19 | StandartNews.com

България е във война с пандемията от COVID-19, която взема колосални жертви! Да спрем кампанията за 3 дни, да решим как да спасим хората. Не го ли направим сега, ще бъдем заклеймени от историята като жалки, себични и алчни за власт нищожества.

Това видеообръщение записа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, кандидат за президент към своите политически опоненти, съобщиха от пресцентъра на партията.

Питам ги всички тях и Радев и Борисов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Кирил Петков всички мераклии за власт – за какво се борите? Кого ще управлявате – една болна и умираща нация? Един разделен, обезверен и уплашен народ? Само за последните три дни имаме около 15 хил. болни и близо 500 починали, казва  Каракачанов и отправя категоричен апел към участниците в изборите за президент и парламент да прекратят кампаниите си за три дни и всички заедно да седнат на една маса и да решат как да се справят с пандемията и да спасят хората.

Още в началото на кампанията кандидатът за президент на ВМРО доц. д-р Милен Михов поиска свикването на КСНС заради задълбочаващата се криза. Но политическите страсти надделяха и той не бе послушан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай