Емил Димитров-син - водач на листа на партия МИР в област Плевен

Емил Димитров-син: Новите ябълки в политиката гният отвътре, макар да изглеждат добре отвън

Емил Димитров-син - водач на листа на партия МИР в област Плевен | StandartNews.com

Новите ябълки в политиката гният отвътре, макар да изглеждат добре отвън. Конституцията и законите в България важат и трябва да се спазват от всички без изключение. Това заяви синът на легендарният български изпълнител Емил Димитров. Той е водач на листа на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в област Плевен.

“Предпочетох да се кандидатирам за народен представител от партия МИР в Плевен, първо защото това е родния град на баща ми и половината ми кръв е от там и второ, защото Плевен винаги е бил с голямо стратегическо значение за България, но за съжаление последните години е неглижиран.”, заяви още каза Емил Димитров-син.

Според него човек не може да бъде безучастен към случващото се в България и за това той е влязъл в политиката, за да може с личен пример да допринесе за промяната в родината.

„Всички сме забравили защо е възникнало обществото едно време - индивидите да се подпомагат един друг, обществото е в полза на всички, а навлизайки в последните години в едни неолиберални взаимоотношения, където Аз-ът и печалбата са на първо място, много малко хора достигат във времето осъзнаването, че за да си добре трябва всички да сме добре. Това е разковничето и в песента „Ако си дал“ - да дадеш частица от себе си, т.е. да дадеш на обществото част от себе си. Именно това е нещото, което правим в партия МИР. Тя е различна от всички останали партии в България, защото ние не търсим конфронтацията с останалите партии, а даваме решението на всеки един от проблемите. Само така “никой не може да ти отнеме любовта на хората”, въпреки, че се наблюдава една забрава - забравя се родът и националното“, каза още Емил Димитров-син.

Той подчерта, че е крайно време българите да спрем да вярваме в месии, а да се обединим и с общи усилия да върнем морала, традиционните български ценности и култура.

Емил Димитров-син призова българските граждани да подкрепят партия МИР с номер 26 на предстоящите избори, защото тя налага различен модел на правене на политика с морал, експертност и диалог.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай