Събота,

S.A.R.S. забиват в София

От: Failed to load user -
3946
S.A.R.S. забиват в София
A
A
A

Една от най-популярните съвременни сръбски поп-рок групи ще гостува отново в София и през настоящата година. На 29 август, събота, традиционно по покана на Строежа, S.A.R.S. готвят голям концерт в клуб Маймунарника, Борисовата градина, информират организаторите.

Билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg.

S.A.R.S. набират все повече популярност, като от изминалата година насам, особено на териториите на Сърбия и Хърватска, често публиката в залите наброява между 8-10 хиляди души. Също през 2014-та, в началото на месец април, бандата на два пъти пълни клуб Терминал 1, правейки две поредни, напълно разпродадени шоута, привличайки интереса на над 1000 души и още повече желаещи, неуспели да се снабдят с нужните билети. Година по-рано сърбите, отново в Борисовата градина, бяха аплодирани от близо 1500 фена. Датата 29-ти август бележи рекорди в историята на Маймунарника, като най-силна досега е била посещаемостта на миналогодишния концерт на Dubioza Kolektiv, събрал около 2500. И тази година Строежа и S.A.R.S. готвят подобна офанзива, специално за което отново ще бъдат предприети нужните за очакваното качество и комфорт мерки и подобрения – допълнително сценично оборудване, повече барове и улеснен пропусквателен режим.

Билети за събитието вече се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията. Каси - Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа и Маймунарника. Първата партида от 300 броя е на промо-цена от 15 лв., като предложението важи до 1 юни или до изчерпване на количествата. Регулярните билети са с цена от 20 лв., а на самата дата и място – 25 лв.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com