Пуснаха билетите за концерта на Слави и "Ку-ку бенд"

Пуснаха билетите за концерта на Слави и "Ку-ку бенд" | StandartNews.com

София. Билетите за концерта на Слави и "Ку-ку бенд" в София вече са в продажба, съобщава сайтът на предаването. Събитието ще се проведе на 25 април в "Арена Армеец".

Концертът обещава да се превърне в един грандиозен концерт–спектакъл, който ще събере много от членовете на "Ку ку бенд", участвали през годините, информират организаторите.

Част от музикантите, които ще излязат на сцената са:

Деси Добрева – вокал
Александра Раева – вокал
Нели Петкова – вокал
Калин Вельов – перкусии
Николай Арабаджиев – китара
Лили Йончева – перкусии

Билетите се продават през разпространителската мрежа на Ивентим – www.eventim.bg, в магазините на Теленор, Пикадили, ОМV, Easy Pay, Техномаркет, Технополис, както и на касите на НДК и Арена Армеец София. Общо – в около 2000 оторизирани точки в цялата страна. Цените са 25, 30, 40, 50, 55 и 60 лева, в зависимост от местоположението в залата. Билети, закупени през сайта на Ивентим, могат да бъдат доставени чрез куриер, да бъдат взети от офиса на Ивентим, както и да бъдат получени на имейл под формата на .pdf файл и да се разпечатат, без да се налага да се заплаща цена за доставка. Екипът на Ивентим и "Шоуто на Слави" призовават билети да се закупуват само от оторизираните места за продажба и сайта на Ивентим. Всяка продажба на билет от неоторизирана каса и ли сайт води до риск за собственика му. В деня на концерта в Арена Армеец София ще функционира електронна система за проверка на билети, гарантираща 100-процентова защита от фалшифицирани билети.

Групата "Ку-ку бенд" е създадена през 1993 година. Всички музиканти в "Ку-ку бенд" са с музикално образование, а голяма част от тях са завършили и Музикалната академия. В актуалния състав на групата влизат: Евгени Димитров – клавишни, Георги Милчев – бас китара, Цветан Недялков – соло китара, Иван Стоянов – ритъм китара, Евгени Йотов – саксофон, Илия Илиев – кларинет, Йордан Йончев – тромпет, Венелин Венков – ударни, Кристиан Илиев – клавишни, Рейди Бризуела – перкусии и вокалистите Борис Солтарийски, Цветелина Грахич и Лилия Стефанова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай