Сидеров пробва да нахлуе в Арена Армеец

Сидеров заяви, че никой няма право да го спира и че той може да влиза където си иска, защото е кандидат за кмет

Сидеров пробва да нахлуе в Арена Армеец | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на София Волен Сидеров, който според прогнозните резултати получава под 2% от гласовете, и Десислав Чуколов - кандидат за кмет на столичен район, настояха тази вечер да влязат силово в зала "Арена Армеец", където се предават книжата от изборните комисии в столицата. Те влязоха в пререкания с полицията, предаде БНР.

Малко след 22 часа Волен Сидеров и придружаващите го хора от „Атака“ се опитаха да нахлуят в залата. Те обясниха, че искат да наблюдават отчитането на протоколите, защото се опасявали, че ще бъдат допуснати фалшификации на вота.

Сидеров заяви, че никой няма право да го спира и че той може да влиза където си иска, защото е кандидат за кмет. При опита му да нахлуе в залата той беше спрян от полицията и му беше обяснено, че не може да влезе, защото такива са правилата.

Вече почти час Сидеров и хората му са до бариерата пред залата – откъдето влизат автомобилите с представители на секционните комисии.

На място са и повече от 20 полицейски служители, които охраняват района. До момента не се стигна до сериозни пререкания, но разговорът между Сидеров и неговите хора и полицаите продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай