Жената на Боян Петров стана доброволка/ФОТО/

Никой не бива да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое добро не е напразно, написа в мрежата Радослава Ненова

Жената на Боян Петров стана доброволка/ФОТО/ | StandartNews.com

Жената на изчезналия преди две години в Хималаите алпинист Боян Петров - Радослава Ненова, стана доброволка. Повече от месец тя помага в Александровска болница, съобщи  "Монитор". Докато изпълнява стриктно поставяните им задачи в Александровска, Ненова става свидетел на покъртителни случки в здравното заведение, където лекуват заболели от COVID-19. Тя разказва някои от тях в социалната мрежа, където публикува и множество снимки.

">

На един от фотосите доброволецът показа как лекар държи ръката на своя пациентка, за да не се страхува и добавя следното: "Съвсем сама и уплашена в спешното отделение на Александровска болница... Ничий живот не е просто статистика. Никой не бива да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое добро не е напразно! Човек се разбира какъв е не във времето, а в ситуациите!".

Към една от последните си снимки от болницата Ненова пише: "Всяка жена мечтае да се види в бяло", казват всички... но имам усещането, че пак не съм разбрала правилно...".

"Вътрешната красота е много важна, когато изглеждаш така. Доброволстваме в Спешното и се убеждавам, че и този път красотата няма да спаси света", написа жената на Боян Петров към друг кадър от Александровска.

Последователите ѝ в мрежата се трогват от историите, които разказва, и не спират да ѝ свалят шапка за благородното дело. "Страхотна си, респект кът това което правиш!", "Браво, уникална си!", са само част от коментарите към снимките на Ненова

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай