Вторник,

Качествени интимни преживявания без значение от възрастта

От: Стандарт -
1011
Качествени интимни преживявания без значение от възрастта
A
A
A

За сексуален проблем (дисфункция) се определя всяко нарушение, настъпило на която и да е от 4-те фази на интимния контакт: възбуда, плато, оргазъм и отпускане, както и възпрепятствало удоволствието от интимното общуване. Затрудненията могат да се появят при мъже от всички възрасти особено при такива, ежедневно подложени на стрес и тревожност или склонни към депресия. С напредването на възрастта, разбира се, честотата им нараства. Определени здравословни проблеми, сред които диабет, сърдечно-съдови заболявания, неврологични нарушения, хормонални дисбаланси, както и страничните ефекти на някои лекарства, включително антидепресанти, също редуцират сексуалното желание и функционалност. И т.к. за мъжете е характерно да отлагат консултацията със специалист, често състоянието се задълбочава.

Медицината днес предлага различни терапии, насочени към подобряване на сексуалните възможности на мъжа. Сред тях АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е качествено нов подход. Тя повлиява причината за сексуалните неуспехи без инвазия и без използване на стимуланти. Чрез въздействието на специфични импулси, които се подават в няколко зони на таза и половия член, се освобождават растежни фактори, които стимулират процеса неоангиогенеза – или формиране на нови кръвоносни съдове. Те подсилват отслабената съдова мрежа, усилват кръвотока, с което подпомагат доброто кръвонапълване и стабилната еректилна функция.

АПАРАТНАТА ИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ е утвърден в медицинската практика метод. Протоколът включва 6 процедури, всяка от които трае по 10-15 минути. Терапията се назначава също и при болест на Пейрони за разбиване на плаките,  при простатит за премахване на възпалението, както и за профилактична грижа за мъже над 40 с цел да се забавят първите „засечки“.

ЛЕЙЗЪР МЕД – иновация и компетентност в сексуалната медицина, всички линии на терапия. При тежки състояния на ЕД медицината разчита на имплантивна хирургия за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът в Лейзър Мед включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест + ТЕСТОСТЕРОН.

тел. 02 4 760 760; моб. 089 952 11 01; www.lazermed.bg.


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията