Ваня Григорова каза истината за Столична община и БСП

Тя определи като лицемерна позицията на Позитано 20

Ваня Григорова каза истината за Столична община и БСП | StandartNews.com

Източник: БНТ

ПП-ДБ-СС искаха всичко в Столичния общински съвет (СОС) и затова не получиха нищо, заяви пред БНТ общинският съветник Ваня Григорова.

Според нея трябва да има някакъв контрол и затова и председателят на СОС не трябвало да бъде избиран от средите на най-голямата група от съветници.

Текат разговори, в които ПП-ДБ-СС три месеца блокираха работата на СОС с настояването си техен да бъде председателят. Така и през това време настояваха петте комисии, които трябваше да вземат да бъдат всички ключови комисии, на което всички останали казаха "айде, стига толкова, разказа Григорова.

"Разговорите са отново от ПП-ДБ-СС да се направи преразпределение на комисиите, това което искаха и преди седмици. Първоначално те трябваше да получат пет комисии спрямо изборната тежест".

Ваня Григорова отговори и на въпрос дали е общински съветник от БСП.

"Трябва да кажем, че тази позиция на "Позитано" е лицемерна. Защото именно ръководството на БСП в сегашния си вид управлява заедно с "Продължаваме промяната" и "Демократична България", нали така", запита Григорова.

"Когато се стигна до блокаж в СОС, именно Нинова беше тази, която предложи най-възрастният общински съветник да оглави Столичния общински съвет, а най-възрастният е именно от ПП-ДБ-СС. В този смисъл след като си управлявал с тази група, буквално преди два месеца си настоявал председателят да е от тази група и след това размахваш пръст на собствените си съветници "вие, ако гласувате за кандидат от тази група, край с вас", не е приемлива. Очевидно е, че целите са някак по-различни", коментира Ваня Григорова.

"Очевидно е, че има ревност и някой се притеснява за председателското си място в партията, и в този смисъл е добре да отстреля всеки, който може да бъде привидян като алтернатива", посочи общинската съветничка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
KROFT
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи