Четвъртък,

Лена се завръща. Специална роля на изборите

От: СТАНДАРТ -
15641
Лена се завръща. Специална роля на изборите
A
A
A

Лена Бориславова се завръща в активната политика. Това издават източници от „Продължаваме промяната”. След кабинета на Кирил Петков най-вярната последователка на експремиера и лидер на ПП се оттегли от парламента. Докато колегите й водят политически битки в пленарна зала, тя се отдаде на пътешествия, като на много от дестинациите е с любимия си Мирослав Иванов, с когото са сгодени.

След песента за Лена, пусната от екипа на Слави Трифонов обаче, мнозина в ПП настоявали Лена на бъде водач на листа на изборите на 2 април. На вота на 47-о НС Лена не бе лидер на изборен списък. Тя влезе в парламента като подгласничка на Кирил Петков в 24 МИР София. Сега обаче в ПП настоявали Бориславова да оглави една от софийските листи. Чували се дори гласове за лидерския 25 МИР, където по традиция играят Борисов, Нинова и Костадинов. Досега там водач от ПП бе Ицо Хазарта.

Каквото е решение да бъде взето, Лена Бориславова ще играе специална роля в предизборната кампания, тя ще има решаваща дума за посланията на партията, твърдят от ПП.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com