Каракачанов посочи единствения начин за Украйна да спечели

Неговото мнение е, че Зеленски е от старото поколение политици

Каракачанов посочи единствения начин за Украйна да спечели | StandartNews.com

"Македония е член на НАТО. Путин може да иска всичко, но най-малкото, което иска е война с НАТО. Ние имаме интерес Македония да влезе в Европейския съюз, но нямаме интерес в него да влезе една държава, която изгражда своята идентичност с омраза към България. Нямаме интерес тази политика да влезе в Европейския съюз и да започне конфликта от други позиции - по-изгодни за нея", коментира почетният председател на ВМРО и бивш военен министър Красимир Каракачанов пред Bulgaria ON AIR. 

Той изтъкна, че да купуваш руска газ чрез посредник, за да плащаш 35% по-скъпо, е чиста далавера, когато правиш на гърба на хората печалба. 

"Когато не можеш да осигуриш на хората нормални горива, когато пред очите ни е видно, че има картел на големите компании, които разпространяват горива, създаваш идиотския български закон "Магнитски". Тези хора изтеглиха толкова кредити за 5 месеца, колкото предни правителства не са взели за 10 години. Законът "Магнитски" е политическа бухалка на САЩ", коментира почетният председател на ВМРО.  

Неговото мнение е, че Зеленски е от старото поколение политици.

"Той не е от тези, които се подмазват и нагаждат към силния. Както преди се навеждаха и нагаждаха пред Москва, сега се навеждат пред Вашингтон. Ако НАТО не участва във войната с Русия, Украйна никога няма да победи. В момента Русия воюва в Украйна само с професионалната си армия, около 250 хил. човека, а Украйна е мобилизирала всичко. Въпросът е какво иска Европа. Иска да има мир, за да може европейската икономика да се възстановява или желае да 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай