Димитър Николов обясни изборите в Бургас, каза новина за себе си

Николов съобщи, че това най-вероятно ще е последният му мандат начело на Бургас

Димитър Николов обясни изборите в Бургас, каза новина за себе си | StandartNews.com

Източник: БНТ

Онзи, който заложи на окалянето на града, на очернянето, получи слаб резултат. Бургазлии обичат града си, да чуват позитивни и перспективни неща за него. Това обясни пред БНР досегашният кмет на Бургас Димитър Николов, който спечели нов мандат още на първия тур на местните избори.

Найденов е показал "по-грамотно, по-визионерско поведение" от Бачийски, изрази мнение за опонентите си новият стар кмет на Бургас, който започва петия си мандат. Николов отбеляза, че винаги започва кампаниите си по-късно и настоящата му кампания е била фокусирана върху това какво предлага занапред.

"Аз съм печелил избори, когато партията управляваше, печелил съм избори, когато е в опозиция", напомни той.

"Ние нямаме децентрализация, всичко зависи от столицата, от министерствата. Много сме зависими. Буквално няма самостоятелност", коментира още Димитър Николов.

Няма да е трудно да се формира мнозинство в общинския съвет, защото разделението не е толкова силно като в парламента "и много често се случва пълно единодушие", посочи той и допълни, че групата на ГЕРБ е достатъчно голяма и монолитна.

Николов съобщи, че това най-вероятно ще е последният му мандат начело на Бургас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Куна
преди 5 месеца

Прост народ - Слаба държава! ГЕРБ им краде поминъка като иска да бастиса Лукойл. А те го избират на първи тур! Избирайте - избирайте! Да не рИвете после

Откажи