Борисов подари на Горанов фланелка за 12 млн.

Строят в Пловдив "стадион бижу" до края на годината

Борисов подари на Горанов фланелка за 12 млн. | StandartNews.com

Да построят "стадион бижу" до края на годината и да поканят премиера Бойко Борисов да изгледа мач на него. Това обещаха от ръководството на Локомотив по време на разговора с премиера, който отиде в Пловдив заедно с министрите на финансите Владислав Горанов и на спорта Красен Кралев. Целта на визитата бе да обсъдят как ще се използват отпуснатите от държавата 12 млн. лева. 

Борисов бе посрещнат от кмета на Пловдив Здравко Димитров, областния управител Дани Каназирева, президента на Локо Христо Крушарски и шефовете на клуба и фенове, информира „Марица”.

Премиерът се прегърна сърдечно с клубния директор Георги Иванов-Гонзо и легендата Христо Бонев-Зума, но не пропусна да се пошегува, че неговият набор Камбуров е вкарал за победата на Берое над Локо.

Подаръкът за премиера беше фланелка в клубните цветове, която Борисов връчи на министър Горанов със закачката, че тя му струва 12 милиона. "Моля кмета, общинския съвет, да не се червим. Максимално бързо да направят процедурите. Сигурен съм, че ако нещо няма да достигне, ще го оправим", заяви Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай